CAPRESE

Updated: Jul 17, 2019




Ideálne ako rýchle @jedlodna alebo ako plná misa pre čakanú alebo aj nečakanú návštevu. Ale pozor, tie najjednoduchšie veci bývajú tie najťažšie, takže použi dobré paradajky, dobrý olej a čerstvú bazalku a úspech je zaručený. Jedlo, ktorého som už zjedol tony – CAPRESE.


POTREBUJEŠ

  • paradajku

  • mozzarellu - môžeme použiť aj byvoliu, tá je ešte lepšia a jemnejšia...ale drahšia

  • sol

  • čierne korenie

  • oregáno

  • par lístkov bazalky

  • olivový olej – viac je niekedy menej


CAPRESE

POSTUP

Paradajky a mozzarellu nakrájaj na rovnaké sústa a poprekladaj cez seba. Dozdobíš čerstvými lístkami bazalky, sušeným oreganom, poriadne posolíš a okoreníš každé sústo. Nakoniec zaleješ kvalitným olivovým olejom.


CAPRESE


Slovensko

  • Instagram JEDLODNA